Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Creatii Minunate

Creatii Minunate este un spatiu vesel, destinat copiilor care vor sa se antreneze in activitati de socializare, dans, muzica , jocuri si teatru.

Creatii Minunate a luat nastere din dorinta de a avea o lume mai buna, mai manierata, si plina de creativitate. Copiii sunt foarte creativi si vrem sa ii stimulam si mai mult cu ateliere de creatie, special concepute pentru ei, cu ateliere de scoala de bune maniere si cu petreceri private, in cadrul carora invatam jocuri magice si ne distram cu voie buna si placere.Misiunea noastra este de a crea "O lume Minunata" pentru ca evenimentele desfasurate la Creatii Minunate sa fie extraordinare, astfel incat toata lumea sa se simta implicata.

Aniversarea copilului reprezinta un moment foarte important si cu adevarat special. La Creatii Minunate nici o petrecere nu seamana cu alta si de aceea tinem cont intotdeauna si de sugestiile dumneavoastra. Copiii iubesc povestile, costumele, supereroii si printesele, distractia, mai pe scurt petrecerile tematice. Dintre temele preferate de copii fac parte urmatoarele: printese (Ana si Elsa, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Bell, Clopotica), pirati, clowni cavaleri, fantome si vedete(Violeta). Din dorinta de a contribui la o educatie de calitate a celor mici, echipa Creatii Minunate, plina de entuziasm, pasiune si veselie, doreste sa impartaseasca din cunostintele ei micilor aventurieri.

Valorile spatiului de joaca Creatii Minunate: 'Curaj, Veselie, Pasiune, Entuziasm, Calitatea serviciilor'.

Important: Educatia este pe primul plan in tot ceea ce facem!!!!!!„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

To Top ↑